Categorieën

Wie zijn wij?

Weijer Trailer Group is al meer dan 65 jaar uw aanhangwagenspecialist!

In 1952 is Weijer opgericht en inmiddels is de dagelijkse leiding al in handen van onze derde generatie. Naast onze eigen productie hebben wij ook vele merken in ons assortiment zoals Henra, Humbaur, Brenderup, Anssems, Hulco, Sirius, Tohaco etc. etc.

We zijn gespecialiseerd in het maken van speciaalbouw aanhangwagens, de aanhangwagens die volledig naar klantwens worden geproduceerd. Mocht een standaard aanhangwagen niet volledig voldoen aan uw wensen, dan kunnen wij vele aanpassingen doorvoeren in onze werkplaats of een volledige aanhangwagen naar uw wensen bouwen.

Door onze eigen fabricage hebben wij een ruim assortiment onderdelen en accessoires voorradig in ons magazijn. Dit zijn allen originele onderdelen welke ook door ons gebruikt worden in onze eigen productie en reparaties. Aan onze eigen aanhangwagens, onderdelen en reparaties worden hoge eisen gesteld, vandaar dat u in onze webshop enkel kwaliteitsproducten aantreft.

Mocht u nog vragen hebben, of wellicht interesse in een van onze 300 voorradige aanhangwagens, neem dan even contact met ons op via info@weijer.nl of tel. 0493-317938.

              

 

Betaalmethoden

Betaal snel en eenvoudig via een van onze verschillende betaalmethoden. U kunt een keuze maken uit iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro, Giropay, Bancontact, KBC/CBC, Sofort of een handmatige overboeking.
Het afhandelen en invoeren van uw betaalgegevens wordt in onze webshop verwerkt door een beveiligde SSL verbinding.

iDEAL

Met iDEAL kunt u direct bij het plaatsen van uw bestelling betalen. Indien uw order voldaan is, ontvangt u een bevestiging van uw betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel). Als u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, ABN Amro, ING Bank, SNS, Regiobank, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, Moneyou en Handelsbanken kunt u via iDEAL betalen.
Alle iDEAL betalingen worden voor ons verwerkt door Ingenico die uw betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

Creditcard

U kunt betalen met MasterCard, Maestro en Visa Card. Zodra u betaald hebt, krijgt u direct een bevestiging van uw betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).
Alle creditcard betalingen worden voor ons verwerkt door Ingenico die uw betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

Giropay

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL en is veilig, vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Voor GiroPay geldt dat er ruim 80 procent van de Duitse banken aangesloten zijn. Ook deze betalingen worden voor ons verwerkt door Ingenico die uw betaling in een beveiligde omgeving afhandelt. Zodra u betaald hebt, krijgt u direct een bevestiging van uw betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).

Bancontact

Met Bancontact kunt u als Belgische klant direct betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Zodra u betaald hebt, krijgt u direct een bevestiging van uw betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).
Alle Bancontact betalingen worden voor ons verwerkt door Ingenico die uw betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

KBC/CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Zodra u betaald hebt, krijgt u direct een bevestiging van uw betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).

SOFORT

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel. Zodra u betaald hebt, krijgt u direct een bevestiging van uw betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).

Vooruitbetaling

U kunt het orderbedrag tevens eigenhandig storten op de rekening van Weijer Trailer Group / Freewheel boottrailers. Maak de vooruitbetaling (het bedrag inclusief btw) over met behulp van onderstaande gegevens:
Bank: Rabobank
IBAN: NL 22 RABO 0170 830 918
BIC: RaboNL2U
T.n.v. Freewheel Boottrailers (o.v.v. het ordernummer).
Vergeet niet om bij de omschrijving uw ordernummer in te voeren. Deze vindt u op de orderbevestiging die dan reeds per mail aan u is verzonden. Indien de betaling volledig door ons is ontvangen, dan wordt de orderverzameling gestart. Let op: houd rekening met wat vertraging in het bestelproces wanneer u kiest voor deze manier van betalen.

 

Snelle levering

U hebt zojuist een order geplaatst bij Weijer Trailer Group. Indien u uw order reeds voldaan hebt gaan wij direct (onder werktijden) met uw order aan de slag. Indien het pakket bij ons gereed ligt om af te halen door de transporteur, ontvangt u van ons een mailbericht.

Uw pakket kan via envelop, pakket of pallet aangeboden worden. De aangeboden verzendopties zijn afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van uw pakket en kunt u vinden in stap 4 van het bestelproces.

Voor uw track- & trace vragen kunt u contact met ons opnemen via info@weijer.nl of tel. 0493-317938.

 

Originele onderdelen (Af fabriek)

Alle aanhangwagen-, paardentrailer- en boottrailer-onderdelen die in onze webshop verkrijgbaar zijn, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze producten en onderdelen gebruiken wij zelf tevens in ons productieproces of bij reparaties van aanhangwagens.

De onderdelen in ons magazijn worden dus voor onze eigen productie en reparaties gebruikt, maar ook voor uw webshoporder. Hierdoor bent u er zeker van dat u een hoog kwaliteitsproduct ontvangt. Mocht u vragen hebben over de montage van een artikel, dan kan een van onze monteurs u altijd van telefonisch advies voorzien.

 

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene voorwaarden in te zien.

Menu

Top
Vergelijk 0